Koding Technology oferă soluții wireless profesionale construite folosind echipamente și software performante, verificate în situații reale de utilizare.

Contactează-ne acum pentru a implementa o rețea wireless performantă și sigură în compania ta.

ubnt_platform

Avantajele unei soluții wireless profesionale

O soluție wireless profesională trebuie să întrunească mai multe caracteristici pentru a-și îndeplini funcția esențială în orice organizație – conectarea rapidă și mobilitatea personalului și a clienților în sediul companiei. Astfel, soluția wireless trebuie să fie stabilă, rapidă, omniprezentă și sigură. De asemenea, este un avantaj posibilitatea ca interacțiunea utilizatorilor cu rețeaua wireless să poată fi optimizată și configurată după dorința companiei.

Din ce este formată soluția wireless profesională

Pachetul este alcătuit dintr-o serie de echipamente hardware și soluții software integrate, care funcționează perfect împreună, care sunt ușor de configurat și de optimizat pentru orice fel de clădire de business, indiferent de arhitectură și de numărul încăperilor.

Soluția include facilitatea de conectare a vizitatorilor printr-un portal dedicat, care poate fi ușor configurat de Koding sau chiar de personalul companiei respective. De asemenea, soluția wireless cuprinde echipamente de comandă și control a accesului la internet, precum și echipamentele WIFI de nivel business care asigură conectarea la internet din fiecare cameră și din fiecare colț al clădirii în care sunt instalate.

controller
usg_front_angle

Exemplu de aplicație: Soluție wireless pentru industria HoReCa

În industria hotelurilor și restaurantelor este extrem de importantă calitatea serviciilor livrate clienților finali. Odată cu extinderea până la omniprezență a dispozitivelor mobile, un pachet de servicii de tip HoReCa nu mai poate fi conceput fără o soluție wireless de conectare la internet rapidă, ușor de folosit și fiabilă. Calitatea acesteia este cu atât mai importantă când vorbim de spații mari de acoperit, de camere numeroase și de fluctuații extreme ale numărului de utilizatori – cum ar fi în cazul unui congres. În industria hotelurilor, pensiunilor, restaurantelor, un wireless de calitate este o condiție la fel de importantă precum curățenia și serviciile atente.

Soluția wireless HoReCa este extrem de simplu de implementat, iar configurarea și mentenanța acesteia se realizează direct de către consultanții Koding. Soluția poate fi achiziționată ca serviciu cu cost lunar, care include echipamente în chirie și suport de implementare, sau cu plata integrală up-front, care include servicii de suport.

Mediul de business modern este de neconceput fără o soluție wireless performantă și fiabilă. Cu excepția mediilor de lucru de inaltă securitate unde nu se recomandă conectarea fără fir, o soluție wireless rapidă și omniprezentă este o funcționalitate de la sine înțeles în orice companie.

Le oferim clienților noștri diverse metode de achiziționare a acestei soluții, pentru a minimiza efortul financiar. De asemenea, dincolo de implementarea soluției tehnice oferim consultanță de branding și pentru optimizarea interacțiunii cu utilizatorii rețelei wireless.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII WIRELESS PROFESIONALE LA PREȚURI ACCESIBILE