E-mailul rămâne principalul canal de comunicare oficială în business, dar poate fi și o poartă de acces pentru malware sau pentru tentative de inginerie socială.

Contactează echipa Koding Technology pentru a obține consultanță și suport în securizarea e-mailurilor organizației tale.

Securitatea emailurilor

De ce este importantă protejarea e-mailurilor ?

E-mailul este una din metodele preferate ale autorilor atacurilor cibernetice. Aceștia folosesc diverse modalități de a determina destinatarii să deschidă și să acceseze conținut de tip malware. Scopul este de a obține acces neautorizat la contul de email al utilizatorului, sau de a provoca instalarea de software neautorizat pe calculatorul destinatarului, cu scopul de prelua controlul computerului respectiv.

De aceea, este esențial pentru orice companie să implementeze o serie de politici și soluții de protecție a comunicațiilor prin email. Aceste soluții asigură evitarea unor situații care pot genera pierderi de timp și de informații, sau chiar pierderi financiare.

Cum funcționează protecția emailului ?

Koding Technology oferă soluții integrate de protecție a emailului de business, care asigură protecția față de spam, malware, atacuri cibernetice ghidate prin mesaje de email.

Contactează-ne acum pentru a maximiza protecția uneia din cele mai vulnerabile căi de acces la resursele informatice ale companiei.

Securitatea emailurilor

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE