Protecția informațiilor companiei este esențială în mediul online actual, în care amenințările cibernetice pot destabiliza o companie insuficient protejată.

Koding Technology oferă soluții de protecție a informațiilor companiei, atât față de amenințările externe cât și de posibilele riscuri interne.

Contactează-ne acum.

Protectia datelor

De ce este esențială protecția datelor ?

Amenințările cibernetice sunt ca un organism viu, care evoluează de la an la an.De aceea protecția datelor din companii trebuie realizată cu ajutorul celor mai noi instrumente software, aduse în permanență la zi și monitorizate pentru funcționalitate deplină.

Protejarea eficientă a datelor este cu atât mai complexă cu cât în prezent informațiile companiei nu mai sunt accesate doar local, de echipa aflată în sediu, ci și de la distanță, prin intermediul dispozitivelor mobile precum laptopuri sau smartphone-uri. De aceea este importantă implementarea unor soluți integrate de protecție a informațiilor și resurselor companiei.

 

Cum se realizează protecția datelor ?

Cele mai performante abordări implică instalarea unor soluții de protecție integrate, care acoperă toate dispozitivele și comunicațiile companiei, și care sunt aduse în permanentă la zi prin update-uri regulate. Aceste soluții asigură protecție față de amenințările externe, cât și față de eventualele erori umane interne.

Koding Technology implementează soluții de protecție verificate, furnizate de unii din cei mai mari producători de soluții de securitate.

Contactează-ne pentru a proteja datele companiei de amenințările cibernetice.

Protectia datelor

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE