Avem experienţă şi livrăm cele mai bune soluţii firewall din perspectiva buget/utilizare pentru companii mari, medii şi mici. Implementarea unei astfel de soluți trebuie să însoțească orice proiect de instalare a unei infrastruturi IT, sau de extindere a acesteia. 

Koding Technology oferă cele mai noi și puternice soluții de securitate, alese pe baza necesităților fiecărei organizații, de la companii mici la cele de tip enterprise. Contactează-ne pentru a identifica rapid cea mai portivită soluție pentru compania ta.

Firewall

Despre nevoia de firewall

O soluție firewall este pragul minim de securitate necesare oricărei organizații care folosește infrstructură IT. În lipsa unei asemenea soluții, conexiunea la internet poate fi punctul vulnerabil prin care amenințările cibernetice externe se pot materializa în atacuri de diverse niveluri, pornind de la simplul acces neautorizat în rețeaua companiei și până la preluarea controlului asupra computerelor.

De aceea este foarte important ca orice organizație să folosească o soluție firewall pentru a proteja rețeaua locală.

Cum se implementează un firewall

Soluția fireweall poate fi de tip software sau hardware, și in fiecare caz se bazează pe analiza și filtrarea comunicațiilor dintre rețeaua locală și exterior. Filtrarea se realizeaza pe baza unor reguli bine stabilite, pentru a preveni accesul neautorizat in rețea sau la computerele din aceasta.

Contactează-ne pentru a implementa rapid o soluție de firewall.

Firewall

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE