Configurarea de securitate a unei companii este determinată de dimensiunea infrastructurii IT, de complexitatea acesteia precum și de nivelul de securitate impus de activitatea organizației respective.

Koding Technology oferă soluții de configurare securitate end-to-end personalizate pentru fiecare tip de companie.

Contactează-ne acum.

Configurare securitate end to end

De ce este importantă securitatea IT integrată

Implementarea unor soluții de securitate trebuie să acopere toate componentele IT ale organizației în cauză. O abordare care nu include toate aceste elemente, de la server și email la dispozitivele mobile integrate în rețea, poate permite unele vulnerabilități care în timp pot fi exploatate de diversele amenințări cibernetice.

Indiferent de tipul de activitate al companiilor, implementarea unei soluții complete de securitate, chiar și minimală, este obligatorie pentru a evita posibile probleme ulterioare, generate de amenințările cibernetice externe.

Koding Technology oferă soluții de securitate complete, configurate astfel încât să acopere toate posibilitățile de penetrare a unui sistem informatic.

Cum se configurează securitatea IT a unei companii

Primul pas este realizarea unuia udit de securitate și implementarea rapidă a celor mai importante puncte de protecție ale echipamentelor companiei.

Configurarea end-to-end a soluțiilor de securitate într-o organizație trebuie să țină seama de toate punctele de vulnerabilitate posibile, care pornesc de la conexiunea la internet, continuă cu vulnerabilități în utilizarea e-mailului și posibilitatea apariției unor erori umane, ajungând până la măsuri aparent banale precum menținerea la zi a soluțiilor software și a pluginurilor aferente.

Koding Technology oferă o configurare completă a tuturor soluțiilor de securitate necesare unei companii. Contactează-ne acum pentru un audit de securitate.

Configurare securitate end to end

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE