Koding Technology oferă soluții de securitate IT complete, configurate astfel încât să asigure protecția conversațiilor digitale, a navigării online, a datelor stocate local sau în cloud.

Este foarte important ca orice business modern, inclusiv compania ta, să dispună de cele mai noi sisteme de securitate IT.

Contactează-ne acum.

Protectia datelor

Servicii de instalare și configurare a celor mai performante sisteme de protecție a datelor companiei față de diversele amenințări cibernetice.

Implementarea protocoalelor de securitate și a soluțiilor software pentru protejarea comunicației de business prin intermediul email-ului.

Securitatea emailurilor
Firewall

Instalarea și configurarea de soluții de securitate IT tip firewall pentru a preveni accesul neautorizat din exterior la infrastructura It, resursele și datele companiei.

Configurarea unitară și integrală a soluțiilor de securitate IT ale întregii organizații, pentru asigurarea unui nivel maxim de siguranță și eliminarea posibilității apariției unor posibile breșe.

Optimizare securitate end-to-end
Audit si training securitate

Verificarea minuțioasă a soluțiilor de securitate IT existente în prezent, și realizarea unei recomandări profesionale pentru o arhitectură de securitaate adusă la zi. Training pentru evitarea unor posibile vulnerabilizări provocate de utilizatori neavizați.

Datele tale sunt în siguranță!  Sau cel puțin așa ar vrea să sune mesajul fiecărui vendor de soluții de securitate.

Datele mele sunt în siguranță! Asta crede de cele mai multe ori clientul unui vendor de soluții de securitate.

Realitatea este undeva la jumătate. Ieri erai în siguranță, azi ești pe teren nesigur și ar trebui să investești în securitate. Iar mâine datele tale sunt expuse.

În anul 2013, în fiecare zi, apăreau un număr de 82.000 de noi amenințări asupra securității IT sub formă unor viruși sau alte malware-uri distincte. Acest număr era de 250.000 de amenințări în anul 2015, iar pentru 2016 lucrurile se desfășoară mult accelerat.

Securitatea IT este ceva vital pentru compania ta. Koding știe asta și în loc să îți vândă soluții de antivirus banale care protejează bine împotrivă amenințărilor de ieri, vine și te protejează pentru azi și pentru viitor.

Mobilitatea angajaților și conectarea permanentă la lumea digitală a creat necesitatea unor soluții de securitate IT puternice, pe măsura amenințărilor cibernetice ale momentului.

Apariția internetului a schimbat radical modelul de funcționare a infrastructurii digitale și securitătii IT a companiilor. În trecutul apropiat, acest model se baza pe o închidere și o restricționare fizică a datelor, de obicei într-un server și o rețea locală de calculatoare, cu acces strict verificat și filtrat, disponibil unui număr limitat de membri ai echipei. Acum insă, acest model de securitate IT ar restricționa nepermis de mult accesul la resursele companiei, comunicarea între angajați, schimbul de informații și insăsi posibilitătile de colaborare în timp real între membrii echipei aflați în locuri diferite.

Noile abordări în securitate IT sunt concepute astfel încât să permită companiei deschiderea către exterior, comunicarea fără limite între membrii echipei și a acestora cu clienții sau furnizorii,  precum și accesul neingrădit la resursele firmei, dar în condiții foarte bine determinate de control al accesului, al identitătii și activitătii.

Provocarea de securitate IT este și mai mare atunci când angajații aflați în deplasare folosesc diverse dispozitive digitale, de la laptopuri la tablete sau telefoane mobile personsale, în condițiile unei culturi BYOD (acceptare a utilizării dispozitivelor personale în mediul profesional) din ce în ce mai prevalentă. Noile soluții de securitate IT permit desfăsurarea în maximă sigurantă a acestor activităti, pentru că organizația să poată folosi la maximum avantajele mobilitătii, ale soluțiilor cloud și ale flexibilitătii mediului de business.

Contactează-ne și discută cu consultanții noștri pe probleme de securitate. O să îți explicăm cum protecția proactivă este cheia sănătății IT a companiei tale, apoi o să trecem la fapte începând cu un audit de securitate prin care o să îți arătăm concret care e situația reală.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE SECURITATE IT LA PREȚURI ACCESIBILE