Koding Technology este un furnizor integrat de soluții IT pentru optimizarea proceselor și amplificarea performanțelor de business.

 Soluțiile IT oferite de Koding Technology sunt construite  pentru a optimiza procesele companiilor din diverse domenii. Contactează-ne acum.

Solutii IT Horeca

Pachet complet de soluții wireless pentru hoteluri, restaurante, pensiuni , configurate pentru viteza, simplitate de instalare și utilitate maximă.

Pachetul include soluția de de conectare a vizitatorilor printr-un portal dedicat și personalizat, echipamentele de comandă și control a accesului la internet și echipamentele WIFI de nivel business.

Soluții de afisaj pentru companii B2C care doresc să modernizeze interacțiunea cu clienții finali. Aceste soluții sunt formate din ecrane profesionale care dispun de interfețe software optimizate pentru creare de conținut video și interacțiunea multimedia cu clienții.

Solutii afisaj digital

SOLUȚII DE SECURITATE

Protectia datelor

Soluții performante de criptare și securizare a datelor companiei atât la nivel local cât și în cloud, pentru orice tip de organizație.

Aceste soluții protejează informațiile la mai multe nivele de securitate, inclusiv în cazul unei penetrări a sistemului informatic și a sustragerii de date.

Soluție de protecție a conturilor de email față de mesaje de tip spam, phishing sau utilizări nelegitime a mesajelor de e-mail.

Această soluție folosește protocoale de autentificare și securizare a identității utilizatorilor și marește semnificativ nivelul de securitate a utilizării emailului.

Securitaatea emailurilor
Solutii firewall

Soluțiile firewall asigură protecția sistemelor informatice ale companiei. izolându-le de atacurile provenite din exterior și asigurând comunicarea doar pe canale autorizate.

Aceste soluții sunt esențiale pentru toate tipurile de organizații, indiferent de dimensiune, și reprezintă un nivel minim dar important de protecție.

Soluția Koding de configurare include un audit de securitate și implementarea tututor politicilor necesare pentru a asigura protecția datelor și comunicațiilor companiei tale.

Abordarea noastră folosește cele mai noi practici în domeniu, pentru a asigura rezultate imediate.

Configurare securitate end to end
Audit si training de securitate

Pentru eficiență maximă, o soluție de securitate trebuie să fie înțeleasa de utilizator. Cursurile Koding de pregătire în securitate IT asigură fundamentele folosirii noilor tehnologii în mod sigur și permite eliminarea unor pierderi de date personale sau ale companiei.

Koding Technology oferă suport IT personalizat în toate etapele dezvoltării unei companii, de la punctul de startup până la  nivelul enterprise. În fiecare etapă, soluțiile propuse se bazează pe o analiză atentă a nevoilor de business actuale ale clienților. De asemenea, luăm atent în calcul perspectivele viitoare de creștere ale fiecărui partener, pentru a simplifica transferul infrastructurii IT către o complexitate mai mare a proceselor.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII IT PROFESIONALE LA PREȚURI ACCESIBILE