Pachetul ENTERPRISE MOBILITY SUITE ajută echipele să acceseze în siguranță datele și resursele companiei. Oriunde s-ar afla și de pe orice dispozitiv ar lucra.

Deții controlul identității și al device-urilor, în condiții de securitate enterprise.

Cere acum o ofertă rapidă.

 

Enterprise Mobility Suite

De ce ai nevoie de EMS?

EMS asigură o strategie coerentă și unificată de administrare a accesului mobil, pentru a evita pierderea de date. În lipsa unei asemenea strategii problema este îngrijorătoare, pentru că:

  • 61% din angajați folosesc atât device-uri personale cât și pe cele de serviciu în activitățile profesionale.*
  • Peste 80% din angajați recunosc că nu folosesc aplicații SaaS (software-as-a-service) aprobate la serviciu.**
  • Peste 75% din intruziunile în rețele au exploatat credențiale de acces slabe sau furate. ***
  • Laptopurile au o probabilitate de 5% -10% de a fi furate sau pierdute în 3 ani.****

*     Forrester Research: “BT Futures Report: Info workers will erase boundary between enterprise & consumer technologies,” Feb. 21, 2013
**    http://www.computing.co.uk/ctg/news/2321750/more-than-80-per-cent-of-employees-use-non-approved-saas-apps-report
***     Verizon 2013 data breach investigation report
****    The Billion Dollar Lost Laptop Problem Benchmark study of U.S. organizations, Ponemon Institute, 2010

5 Beneficii ale EMS

  • Le permiți utilizatorilor din firmă să lucreze pe orice dispozitiv doresc. Le dai acces de oriunde la aplicațiile și datele companiei. Te asiguri că device-urile lor sunt conforme cu standardele de securitate ale companiei.
  • Accesezi resursele companiei în același mod de pe orice device. Utilizatorii pot lucra de pe laptop, tabletă, smartphone, folosind aplicațiile Office cu care sunt obișnuiți de ani de zile.
  • Cu o singură identitate, utilizatorii au acces de oriunde la resursele locale sau din cloud, pentru productivitate și securitate sporită.
  • Protejezi informațiile companiei, ștergând de la distanță datele sau aplicațiile companiei de pe un dispozitivul pierdut, furat sau retras din utilizare.
  • Implementezi politici de control al accesului la datele și aplicațiile companiei.
EMS

Cândva, IT-ul firmei era format din PC-urile de la birou și un firewall care le separa de internet și de posibilele sale amenințări informatice. Lucrurile s-au schimbat. Acum computerele firmei sunt oriunde în lume, interconectate prin același internet. Toate informațiile de business sunt la o conexiune distanță, accesibile chiar și de pe device-urile personale. Protecția de tip cortină de odinioară trebuie înlocuită cu ceva nou, flexibil și ușor de administrat.

Suita EMS este pentru companiile care cresc permițând echipei să fie mai productivă cu ajutorul dispozitivelor mobile, inclusiv cele personale.

EMS face posibilă această mobilitate asigurând accesul sigur și simplu la datele și comunicațiile firmei. Contactează-ne acum pentru a afla cum poți implementa această soluție în organizația ta.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE