Logo Azure

Este vorba despre ceea ce vrei să faci, nu despre ce poți face.

Instalezi și rulezi aplicațiile proprii în cloud, rapid, scalabil și stabil

Le oferi clienților acces la aplicațiile tale oriunde, oricând, în orice număr

Analizezi dinamic datele și adaptezi instantaneu procesele prin învățare automatizată

Redimensionezi resursele de procesare exact când ai nevoie, pentru cât timp este necesar

Folosești cea mai completă arhitectură modulară de soluții IT în cloud livrate ca serviciu

Înainte investeai în IT. Acum consumi IT, în ritmul și în cantitatea pe care le preferi.

Platformă și servicii CLOUD COMPUTING

Microsoft Azure este o colecție modulară de servicii cloud integrate, construită pentru eficiență financiară, rezultate și viteză.

Piesele acestei arhitecturi oferă instrumente precum analiza datelor, putere de procesare, baze de date, sau soluții mobile, comunicare, stocare și soluții web.

În prezent Azure oferă peste 50 de instrumente modulare livrate de pe centre de date administrate sau susținute de Microsoft.  Numărul serviciilor oferite de Azure este în permanentă creștere.

Microsoft Azure
INFOGRAFIC MICROSOFT AZURE
Microsoft Azure prin Koding Technology

Soluții IT livrate din cloud ca serviciu

Printre cele mai importante instrumente oferite de Microsoft Azure se numără:

Calculatoare (masini) virtuale, servicii server în cloud , site-uri web, servicii pentru platforme mobile, servicii de date precum baze de date, backup, vizualizare și analiză de date,  servicii media, automatizare, business intelligence, CDN, API Management, rețele virtuale, inteligență artificială,  administrare Internet of Things și multe alte aplicații.

Folosești exact cât ai nevoie. Și plătești tot atât.

Microsoft Azure oferă o flexibilitate deplină în alegerea resurselor, precum și posibilitate de a scala din câteva clickuri caracteristicile și volumele acestor resurse, în funcție de dinamica nevoilor fiecărui utilizator. Avantajele imediate și pe termen lung sunt evidente.

Cu Azure îți reduci cheltuielile de capital, pentru că platforma este disponibilă sub formă de abonament lunar. Eviți astfel investițiile inițiale mari pentru cumpărarea de software sau hardware nou, în timp ce îți transformi costurile de IT din cheltuieli de capital în cheltuieli operaționale.

visual-portal-browser

Avantaje Microsoft Azure

Nu trebuie să alegi între cloud și propria cameră de servere

Azure se integrează cu resursele pe care le ai deja, prin cea mai mare rețea de conexiuni dedicate și sigure, baze de date hibride, soluții de stocare și criptare.

Folosești ieftin o platformă extrem de sigură

În Microsoft Azure fiecare bit de informație este replicat de trei ori, ceea ce ar fi extrem de scump prin soluțiile hardware tradiționale.

Te bazezi pe un furnizor de cloud de încredere.

Azure este construit pentru orice fel de proiecte, de la teste de dezvoltare până la lansări globale de produse. Peste 66% din companiile Fortune 500 se bazează pe Azure.

Îți stăm la dispoziție

Obține o evaluare gratuită a avantajelor MICROSOFT AZURE pentru compania ta

Bonus: La fiecare achiziție și implementare AZURE îți oferim gratuit o sesiune de training de utilizare a platformei cu o durată de 4 ore, la sediul tău, în valoare de 524 Euro.

Microsoft Azure în 739 de secunde

(da, e puțin mai complex, dar merită)

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate? Koding Technology oferă platforma de soluții IT în cloud Microsoft Azure la prețuri accesibile.

Microsoft_Partner_Badge

Este în ADN-ul nostru să facem efortul de a găsi, propune și implementa soluțiile potrivite pentru fiecare scenariu al companiei tale.