Flexibilitatea oferită de soluțiile cloud depășește cu mult opțiunile oferite de infrastructura hardware și software afată în servere și stații de lucru locale.

Contactează-ne pentru a afla cum poate beneficia organizația ta de soluțile cloud.

Office logo

Office 365 este o suită de productivitate în cloud care oferă echipei tale posibilitatea de a lucra de oriunde, oricând, păstrându-și accesul la resursele companiei în condiții de securitate deplină.

Suita familiară de intrumente Office este completată de o gamă largă de instrumente precum Outlook, Skype for Business, calendare partajate și alte soluții care crează o versiune digitală mobilă a companiei tale.

Microsoft Azure este o suită extinsă de instrumente și infrastructură în cloud, care permite implementarea extrem de rapidă a unor soluții de nivel enterprise, cu scalabilitate imediată și acoperire globală.

Microsoft Azure
Microsoft EMS

Microsoft Enterprise Mobility Suite este o soluție de securitate a accesului mobil la resursele companiei. EMS ajută echipa să fie mai productivă cu ajutorul dispozitivelor mobile, lucrând de oriunde, în contact permanent și sigur cu informațiile organizației și cu ceillalti membri.

Soluții cloud private și hibride, pentru mobil acces la resursele companiei atât în serverele locale cât și în cele aflate în cloud.

Optimizare securitate end-to-end

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE SECURITATE IT LA PREȚURI ACCESIBILE