Soluțiile ERP permit managementul automatizat și eficient al resurselor companiei, oferind informații în timp real și posibilitatea de a lua decizii avizate de business. Aceste soluții adresează nevoile de administrare a fiecărui departament dintr-o companie, de contabilitate, logistică și vânzări până la resurse umane, producție, stocuri sau parc auto.  

Koding Technology oferă soluții Enterprise Resource Planning în cloud, ceea ce permite implementarea rapidă, personalizarea soluției și o optimizare a acesteia în funcție de departamente și specificul utilizatorilor.

Contactează-ne acum pentru a vorbi despre nevoile tale de business.

3

Ce este o soluție ERP?

O soluție Enterprise Resource Planning (ERP) este un software de administrare a afacerilor, sub forma unei suite de aplicații integrate prin care organizația poate colecta, stoca, administra și interpreta date din diverse procese de business, printre care planificarea de produse, achiziții, producție, livrarea de servicii, marketing și vânzări, inventar, distribuție și păți,  procese financiare.
O soluție ERP oferă o viziune integrată asupra proceselor de business, de multe ori în timp real, folosind baze de date comune. Sistemele monitorizează resursele de business – numerar, materie prima, capacitatea de producție, și statutul angajamentelor de business: comenzi, achiziții sau statul de plată.

Avantajele unei soluții ERP

Avantajul fundamental al unei soluții ERP este că economiseste resurse financiare și umane. Compania poate lua decizii critice mai repede și cu mai puține erori. Datele devin mai ușor vizibile, iar integrarea informațiilor aduce beneficii precum:

  • previziuni mai bune de vânzări, ceea ce permite optimizarea stocurilor
  • monitorizarea comenzilor, de la etapa acceptării până la plată
  • facitarea standardizării și codificării
  • consolidarea diverselor sisteme precum cel financiar, de marketing, de vânzări, de resurse umane
  • crearea unei imagini de ansamblu asupra companiei, în timp real, disponibilă managemetnului oricând, oriunde
  • protejează datele sendibile prin consolidarea mai multor sisteme de securitate într-o structură unică
6

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE ENTERPRISE RESOURCE PLANNING (ERP) LA PREȚURI ACCESIBILE