Dynamics 365 este noul serviciu cloud al Microsoft dedicat satisfacerii unor nevoi de business precum automatizarea vânzărilor, a operațiunilor sau a serviciului pentru clienți. Suita de soluții Dynamics 365 este concepută pentru companii de orice dimensiuni și garantează creșterea complexității simultan cu creșterea gamei de nevoi de business ale fiecărei organizații.

Bazată pe analiză avansată și învățare automatizată (machine learning), Dynamics 365 deschide noua eră  a agilității de business. Dynamics 365 ajută clienții să își accelereze transformarea digitală cu ajutorul aplicațiilor de business inteligente.
Contactează-ne acum pentru a pune la lucru Dynamics 365 în compania ta.

3

Ce este Microsoft Dynamics 365?

Microsoft Dynamics 365 este noua generație de aplicații inteligente de business care le permit organizațiilor să crească, să evolueze și să se transforme. Aceste aplicații reunesc capabilitățile CRM și ERP și funcționează impecabil împreună pentru a administra funcții specifice de business ale unor departamente precum cele de vânzări, serviciu clienți, operațiuni, financiar, marketing sau informații despre clienți.

Dynamics 365 este o suită flexibilă, ceea ce înseamnă că fiecare client poate folosi doar aplicațiile de care are nevoie, pentru a adăuga alte funcționalități odată cu creșterea companiei. Rezultatul este o implicare mai puternică a clienților, eficientizarea activiăților angajaților, optimizarea operațiunilor, reinventarea produselor și modelelor de business.

Ce diferențiază Microsoft Dynamics 365?

Orientat către obiective
Începi cu ceea ce ai nevoie și crești în propriul tău ritm

Productiv
Instrumente familiare în contextul proceselor tale de business

Inteligent
Inteligență integrată pentru rezultate optime

Adaptabil
Crești, evoluezi și te transformi cu o platformă modernă și extensibilă

6

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE DYNAMICS 365 LA PREȚURI ACCESIBILE