Aplicațiile Business Intelligence sunt o categorie avansată de soluții software care ajută companiile să obțină rapid date importante despre funcționarea proceselor esențiale, prin instrumente de analiză și raportare. Aplicațiile BI pot include o varietate de componente precum rapoarte tabelare, grafice sau panouri de control. O soluție BI robustă poate integra aceste surse disparate de date într-o platformă coerentă de raportare în timp real, utilizabilă de clienți, parteneri, angajați, manageri și executivi.

Soluțiile de Business Intelligence oferă companiei posibilitatea de a lua mai decizii de business mai bune prin înțelegerea rapidă a diverselor tipuri de informații din organizație și a felului în care datele interacționează între ele. Acestea includ baze de date despre clienți, lanțul de distribuție, personalul companiei, produse, vânzări și activități de marketing, sau orice alte informații esențiale pentru operațiunile curente.
Contactează-ne acum și află avantajele Business Intelligence pentru compania ta.

3

Ce este Business Intelligence?

Soluțiile de tip Business Intelligence oferă posibilitatea de a transforma datele brute în informații relevante și utile pentru pentru analiză și decizii de afaceri.

Tehnologiile Business Intelligence sunt capabile să proceseze cantități mari de date structurate și uneori nestructurate pentru a identifica, a dezvolta și chiar a crea noi oportunități strategice de business. Scopul soluțiilor BI este de a simplifica interpretarea unor volume foarte mari de informații.

Identificarea de noi oportunități pe baza informațiilor extrase din analiza datelor le poate crea afacerilor un avantaj competitiv. Tehnologiile BI oferă analize istorice, în timp real sau predictive ale operațiunilor de business. Funcțiile curente ale acestor tehnologii includ raportarea, procesarea analitică online, data mining, procesarea de evenimente, administrarea performanțelor de business, analiza predictivă și analiza prescriptivă.

De ce recomandăm Microsoft Power BI

Avem expertiză avansată în implementarea soluțiilor Power BI. Aceasta este o tehnologie Business Intelligence construită de Microsoft, care rafinează și prezintă toate datele companiei în formate grafice sugestive. Power BI este un serviciu de analiză de business găzduit în cloud care îți aduce la un loc toate datele esențiale ale afacerii tale. Astfel monitorizezi în timp real evoluția firmei pe un singur “panou de control”.

  •  Cu Power BI poți monitoriza toate datele importante din orice loc, prin intermediul aplicațiilor pe care te bazezi.
  • Power BI îți oferă acces la instrumente prin care modifici, analizezi și vizualizezi date. Mai mult, poți partaja rapoarte în câteva secunde, folosind Power BI pe web.
  • Cu Serviciile SQL Server Analysis poți construi cu ușurință modele robuste, reutilizabile, pentru o abordare constantă de raportare și analiză în organizație.
  • În mai puțin de 5 minute poți crea panouri de control personalizate și raportări folosind limbaj natural și gesturi drag-and-drop pentru a găsi răspunsuri la cele mai importante întrebări.
6

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE BUSINESS INTELLIGENCE LA PREȚURI ACCESIBILE