Koding Technology implementează soluții de rețelistică performante și optimizate pentru funcționarea fluentă a fiecărei organizații. 

 

Fiecare proiect respectă cele mai avansate standarde de securitate și conectare sigură la resursele mobile externe.

Conectează-ne pentru a te conecta.

retele-locale-performante1

Rețele locale performante

Implementăm rețele locale fixe și WiFi folosind cele mai performante puncte de acces ale momentului. Configuram aceste rețele pentru a funcționa la parametri maximi și pentru a oferi conectivitate perfectă fiecărui utilizator.

Rețeaua locală este o replică a structurii organizaționale a companiei. Ea susține comunicarea internă în organizație, și tot ea asigură comunicarea cu lumea exterioară. Și tot prin rețeaua locală se implementează politicile de securitate și se asigură accesul controlat la resursele companiei.

Cum implementăm rețelele locale?

Fiecare proiect este unic. Dar în fiecare proiect aplicăm expertiza câștigată în ani de proiecte anterioare.

Începem cu o analiză a necesităților companiei: trafic de date, echipamente instalate, număr de utilizatori, nivel de securitate. Apoi analizăm variantele posibile de configurare. După care începe implementarea propriu zisă, cu impact minim asupra funcționării companiei. La final testăm, optimizăm și oferim training pentru toți cei implicați în folosirea rețelei.

fiber-optic

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE