Koding Technology oferă servicii verificate de externalizare IT. Asigurăm suport, mentenanță, asistență de urgență și implementarea proiectelor specifice de extindere sau optimizare.

Toate, disponibile la un telefon distanță.

Conectează-ne pentru a-ți extinde pe loc organizația cu un nou departament IT.

Extern.

Externalizare IT

Avantajele externalizării IT

O singură factură. Mai puțină birocrație. Fără management de resurse umane. Fără cheltuieli de personal inutile. Expertiză proaspătă adusă permanent la zi. O echipă de IT interdisciplinară, care poate oferi răspuns și la problemele clasice, și la provocările noi.

Orice companie are nevoie de un departament IT. Dar nu orice companie și-l permite. Soluția în toate aceste cazuri (din ce în ce mai des chiar și pentru companiile mari) este externalizarea serviciilor de IT. Suportul și mentenanța pot astfel să fie oferite de o echipă agilă, conectată la cele mai noi soluții si aflată în avangarda soluțiilor IT business.

Avantajele externalizării departamentului de IT sunt clare.

Cum funcționează externalizarea IT?

Oferim suportul de care are nevoie fiecare client, în funcție de impactul infrastructurii sale IT în funcționarea business-ului propriu.

Înțelegem nevoile de business și devenim imediat parte a echipei tale.

Le suntem disponibili clienților noștri (actuali și viitori) prin toate mijloacele de comunicație. Folosim platforme moderne de ticketing pentru optimizarea interacțiunii și răspundem prompt la toate cerințele de IT.

Externalizare IT

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE