De peste 10 ani livrăm sluții dintre cele mai complexe pentru aproape fiecare verticală/orizontală de business.

Dacă ai nevoie de un consultant de business sau ai nevoie de ajutor în achiziţia unei soluţii IT, contactează-ne.

Consultanta achizitii IT

Consultanța în achiziții înseamnă costuri mai mici

Lucrăm de peste 10 an cu cele mai performante echipamente și soluții IT. Am învățat din experiența proprie ce poate livra fiecare echipament și cât de mare ar trebui să fie investiția în IT pentru fiecare nevoie de business.

Consultanța în achiziții oferită de Koding permite selectarea celor mai potrivite echipamente, cu economii semnificative și o alocare foarte bine justificată a fiecărei resurse IT și costurilor aferente.

Trăim într-o perioadă în care business-ul se bazează tot mai mult pe IT, iar misiunea noastră înseamnă, de fapt, consultanţă IT într-un mediu de afaceri dat. Ne-am poziţionat strategic la graniţa dintre consultant IT şi cea de business tocmai pentru a veni cu soluţii tech, scalate la diferite tipuri de business.

Ne recomandă experienţa hands-on a fiecărui membru al echipei cu fiecare produs IT în parte, utilizate în situații reale de business, pe perioade lungi de timp.

Achizițiile bine făcute crează eficiență în companie

Orice rganizație are nevoie de cele mai bue echipamente IT pe care le permite bugetul alocat. Acest lucru înseamnă că la momentul achiziției este nevoie de experți care să cunoască echipamentele și să aleagă corect din multitudinea de opțiuni. Aici intervin specialiștii Koding. Orice altă variantă poate duce la procurarea unor dispozitive neadecvte, cu consecințe în funcționarea ulterioară a companiei.

Consutlanta achizitii IT
Consultanta in achizitii IT

Consultanța în achiziții susține dezvoltarea ulterioară

Compania ta crește. După tine, sunem poate chiar primii care îți doresc acest lucru. De aceea este foarte important ca dispozitivele IT și soluțiile software cumpărate azi să poate susține și viitorul val de extindere a organizației. Să permită desfășurarea naturală a acestei devoltări. Să funcționeze bine și atunci când vei avea mai mulți angajați, mai multe comenzi, mai mult business. Și să simplifice tranziția cu costuri cât mai mici la următorul nivel de soluții și echipamente IT pe care le vei folosi. Suntem aici să te asigurăm că lucrurile vor funcționa chiar așa.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ CONSULTANȚĂ ÎN ACHIZIȚII IT LA PREȚURI ACCESIBILE