Koding Technology oferă audit de optimizare IT orientat către eficientizarea business-ului clienților și către simplificarea creșterii ulterioare.

Contactează-ne acum pentru a afla cum poți îmbunătăți infrastructura IT a companiei tale.

Audit optimizare IT

Audit de optimizare IT

Există situații în care administratorii unui business nu au descoperit potențialul de optimizare oferit de o infrastructură IT performantă. Există situații în care afaceri foarte bune ar putea crește mai rapid și ar putea funcționa mai eficient, dacă ar folosi soluțiile IT potrivite.

Pentru aceste situații, precum și în cazul companiilor aflate la înceut, este esențială expertiza oferită de profesioniști IT care cunosc indeaproape impactul pe care îl poate avea folosirea optimă a IT-ului asupra afacerii.

Analizăm infrastructura hardware folosită în companiile clienților noștri, pentru a descoperi punctele slabe din punct de vedere al eficienței proceselor și securității datelor. Apoi analizăm soluțiile software utilizate și propunem update-uri, plugin-uri sau alternative software mai puternice și mai ușor de folosit. In final, oferiom training și consultanță pentru internalizarea rapidă și fluidă a tuturor modificărilor.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE OPTIMIZARE IT LA PREȚURI ACCESIBILE