Koding Technology este un furnizor de soluții și servicii IT cu o experiență de peste 10 ani pe piața din România.

Oferim o gamă variată de servicii IT, construite pentru a optimiza procesele din companii.

Contactează-ne acum.

Externalizare IT

Servicii de externalizare IT care vă scutesc de consumul de resurse și energie provocat de administrarea internă a propriului departament de IT.

Servicii complete de implementare, configurare,  instalare și mentenanță servere pentru companii mici, mijlocii sau enterprise, pentru orice scenarii de utilizare.

Infrastructura servere
Retele IT

Servicii IT complete de implementare, configurare, instalare și mentenanță a infrastructurilor de rețea esențiale pentrucunționarea eficientă a oricărei organizații.

Vă oferim un audit de optimizare a infrastruturii IT. Folosim expertiza profesioniștilor noștri pentru a identifica cele mai bune modalități de a îmbunătăți soluțiile IT pe care le folosiți în companie.

Audit optimizare IT
Consultanta achizitii IT

Vă oferim cele mai competente sfaturi în achiziționarea echipamentelor IT necesare, care vor satisface nevoile funcționale și de dezvoltare ale organizației dumneavoastră.

Ne pasionează tehnologia, dar știm în același timp că ea este un instrument pentru dezvoltarea unei organizații dinamice și atingerea unor obiective de afaceri. De aceea concepem orice soluție începând de la o discuție detaliata cu fiecare client.

Le asigurăm clienților noștri suport de business, prin fiecare soluție tehnica gândită cu scopul de a le asigura creșterea afacerilor, atât online cât și oflline. Gama serviciilor IT oferite de Koding Technology variază de la externalizare si suport IT, echipamente și implementare servere locale, hibride sau in cloud, pana la dezvoltare și implementare de software de productivitate găzduit online sau local, securitate, design web si rețelistică.

Dincolo de prețul serviciilor posibile, analizăm în detaliu nevoile de business, conturăm țintele urmărite, înțelegem viteza de creștere, caracteristicile echipei și gradul de mobilitate. În relația cu fiecare client, Koding Technology pune accent pe viitor. Atât pe cel al relației de afaceri, cât mai ales pe felul în care tehnologiile alese și implementare vor avea impact asupra viitorului companiei-client.

Ne interesează ca fiecare serviciu IT și soluție propusă să rezolve atât nevoile imperioase de moment ale business-ului pe care îl ajutăm, cât și eventualele evoluții ulterioare. Tehnologiile pe care le oferim sunt gândite astfel încât să simplifice extinderea ulterioară, să faciliteze cât mai mult tranzițiile viitoare la noi tehnologii, și adeseori cel mai important, să minimizeze prețurile pentru clienți. Astfel, Koding Technology vă oferă expertiza și siguranță în utilizarea pe termen lung a infrastructurii IT a organizației dumneavoastră.

Ești în căutarea unei companii care oferă SERVICII IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SERVICII IT PROFESIONALE LA PREȚURI ACCESIBILE