Lenovo

Lenovo E31-80

Un laptop de business accesibil și pregătit pentru treabă. Echipat cu ecran mare cu suprafață antireflexie, sunet de calitate înaltă, durabilitate și conectivitate performantă.

ThinkPad V310 15ISK
Lenovo

ThinkPad P40 Yoga

Prima stație de lucru mobilă și multi-modală din lume, cu celebra articulație Yoga de 360 de grade. Este construită pentru durabilitate, din fibră de carbon și aliaje de magneziu. Artiștii digitali, inginerii sau arhitecții vor fi încântați de tehnologia Wacom® Active ES™ pentru desene și schițe.

ThinkPad P40 Yoga
Lenovo

ThinkPad P50

ThinkPad P50 redefinește conceptul de putere. Procesoarele Intel® de ultimă generație, calibrarea opțională a culorilor X-Rite® PANTONE® , specificațiile militare de rezistență, vitezele extreme de conectare, memoria și stocarea fără precedent se combină într-o stație de lucru de mare putere, care îți face treaba.

ThinkPad P50
Lenovo

ThinkPad X1 Carbon

Ultrasubțire. Ultraușor. Ultrarezistent. Pentru un Ultrabook™ obișnuit aceste atribute ar putea suna ca o contradicție. Dar noul X1 Carbon este mult peste medie. Are un șasiu întărit cu fibră de carbon și a rezistat testelor de durabilitate în medii extreme. În plus, are o autoonomie de o zi, stocare mărită și opțiuni de conectare inovatoare, inclusiv docking wireless.

lenovo-x1-carbon-hero