Printingul a devenit tot mai accesibil în special pe partea de cost de echipamente mari.  

Contactează-ne pentru a alege cea mai eficientă soluție de printing și management al documentelor.

printing-2

Printing din ce în ce mai performant

Documentele printate au ajuns să concureze sau să depășească calitativ produse printate pe tehnologii tipografice clasice. Astfel, prezentarea pe care o oferi azi unui client arată mult mai bine și mai îngrijit decât în urmă cu câțiva ani, iar acest lucru devine tot mai evident.

În funcție de ce utilizare ai în minte pentru echipament vei alege între Canon, cu unul dintre cele mai bune costuri pe pagină la imprimare laser, însă de dimensiuni mici și medii, sau vei alege Xerox pentru volume mari. Alternativ vei putea alege o soluție de imprimare HP pentru mediul enterprise.

Tehnologii de printare

Oferim toate tipurile de tehnologie de printing de pe piață, printre care se numără următoarele:

-imprimare inkjet, unde jucători importanți au rămas HP și Epson prin tehnologia lor unică și extrem de avantajoasă ca preț. Epson continuă să producă echipamente inkjet performante pentru mediul business, chiar dacă trendul general țintește tehnologiile laser. În ziua de azi aproape că nu e nici o diferență între o pagină printată prin inkjet sau prin laser.

-imprimante de birou și imprimante pentru întregul departament. Tehnologia preferată este laser, motivele fiind viteza, costul în cădere liberă al consumabilelor, dar și tehnologiile noi apărute în multifuncționale, precum cele de control acces prin badge-urile pentru utilizatori.

Dacă achiziția unei imprimante nu este în bugetul tău, dar ai nevoie să printezi și nu vrei să te mai doară capul cu prețul și disponibilitatea  consumabilelor în stoc, atunci ar fi cazul să întrebi un consultant Koding despre programul Epson RIPS care oferă unul dintre cele mai avantajoase costuri de printare per pagină.

Contactează-ne. Business-ul nostru este să îți imprimăm un avantaj în față concurenței.

printing1

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE PRINTING ȘI MANAGEMENT AL DOCUMENTELOR LA PREȚURI ACCESIBILE