Monitoarele, proiectoarele și display-urile profesionale devin din ce în ce mai importante în mediul de business actual. Calitatea imaginii, rezoluția, consumul mic de energie și chiar designul dispozitivelor de afișaj sunt elemente considerate de utilizatori drept elemente importante în prezentările de afaceri, cu impact asupra rezultatelor de business.    

Koding Technology livrează dispozitive de afișaj profesionale de inaltă performantă, concepute atât pentru prezentări de calitate, cât și pentru productivitate în condiții de confort.    
   
Contactează-ne pentru a identifica cele mai potrivite soluții de afișaj pentru nevoile companiei tale.

3

Monitoare

Monitoarele au intrat în lumea noastră împreună cu primele computere personale. La fel ca acestea, au trecut print-o serie de evoluție, de la tehnologii CRT monocrom sau color și TFT-uri, paă pană la panouri LED și mai nou OLED.   
   
Tehnologiile de afișare pe monitoare au marcat un ritm tot mai accelerat al inovației, iar dimensiunile și proporțiile ecranelor s-au schimbat de asemenea, de la 4:3 la 5:4 și 16:10, urmate de 16:9. În prezent ecranele 21:9 prind tot mai mult teren.    
   
Pentru birouri monitoarele sunt esențiale, iar tendința companiilor este de a alege dimensiuni tot mai mari, de la 15”, la 19”, apoi 24” și azi spre 27”. Gamerii reprezintă un segment mic raportat la volumul de unități vândute pe an, dar ei stabilesc trendul și practic ei sunt vârfurile de lance în susținerea inovației. Datorită lor avem în ziua de azi tehnologii precum IPS, G-sync, FreeSync, 4K, ecran curbat.   
   
 Koding Technology analizează nevoia ta și te ajută să faci alegerea cea mai bună pentru ține, compania sau biroul tău. Cunoaștem foarte bine tehnologiile monitoarelor și suntem gata să îți explicăm ce valoare va aduce fiecare pentru ține.

Ce sunt monitoarele profesionale?

Atât monitoarele cât și proiectoarele sunt cele mai des întâlnite soluții de afișaj, însă pentru anumite nevoi sunt necesare anumite produse mai specializate. Spre exemplu utilizatorul de Microsoft Excel nu va observa niciodată că monitorul său poate reproduce 100% din spectrul sRGB, în schimb creatorul de fotografie, film, sau artistul new media cu siguranță va fi încântat .    
   
Un monitor profesional este gândit să funcționeze în regim 24/7,  iar partea hardware cu siguranță este echipată cu componente gândite să reziste mai bine în condiții speciale, cum ar fi o linie de producție într-o fabrică, sau într-o bucătărie de restaurant.   
   
Există multe utilizări pentru display-uri profesionale în jurul nostru, iar în viitor o să le întâlnim la tot pasul. Dacă ai o idee de utilizare sau un plan de afaceri care include aceste produse, cere-ne sfatul, e posibil să îți dăm niște componente cheie.   
   
Koding Technology te ajută să îți proiectezi viziunea în realitate.

6
7

Proiectoare

Prezentările făcute în fața unor audiențe mai mari depind de calitatea imaginilor livrate de proiectoare. Și această tehnologie a fost puternic influentată de inovație. De exemplu proiectoarele Full HD au devenit mainstream, iar proiectoarele 4K au început să aibă prețuri decente.

În sălile de ședințe au început să apară tot mai des proiectoare short-throw pentru o utilizare mai inteligentă a spațiului, iar cu siguranță la ultimele evenimente la care ați mers ați întâlnit tot mai multe soluții de proiecție interactivă care v-au încântat.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE AFISAȘ, MONITOARE ȘI PROIECTOARE LA PREȚURI ACCESIBILE