Koding Technology îți oferă soluții IOT prin care compania ta poate obține și analiza în timp real informații de la diverși senzori.

Contactează-ne acum.

iot

Cum funcționează Internet Of Things ?

Internet of Things este o lume în care frigiderul știe ce alimente are în el și îți va compune singur lista de cumpărături luând în calcul preferințele tale culinare extrapolate din achizițiile trecute, insight-uri de pe rețelele de socializare și dieta recomandată de medicul tău.

În acest viitor plantația de pepeni va fi ferită de dăunători și de secetă datorită senzorilor din pământ care vor raportă în timp real starea culturii și necesarul de apă, îngrășământ și mulți alți parametri.
De fapt, exemplul cu plantația este deja actual. Și nu e singura speță în care Koding vă poate ajută folosind puterea IOT, plecând de la senzori de temperatură, presiune până la alcalinitate, umiditate, lumină și mulți alții.

Aplicații IOT

IOT este viitorul , iar afacerile viitorului vor avea din ce în ce mai multă nevoie de aceste tehnologii. Este noul super concept în materie de IT și reprezintă o idee în care există un „univers paralel” al device-urilor care comunică între ele și acumulează informații cu o viteză uimitoare. Regulile acestui univers se bazează pe infrastructură reală, pe conexiuni fizice între o mulțime de senzori și device-uri inteligente, iar traficul lor de informații devine pe zi ce trece tot mai intens și mai complex.

Ce vei face cu datele colectate de senzorii IOT? Ei bine aici apare adevărata putere a inovației tehnologice pentru că odată aplicate corect, aceste informații pot să ne indice gradul de uzură a unor echipamente industriale, durata de viață rămasă pentru o garnitură de metrou, probleme de organizare într-un flux tehnologic, aglomerări ale liniilor de fabricație, producția estimată la hectar, și altele.

IOT conectează lumea înconjurătoare la propriul tău PC sau telefon.

internet of things

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE