Koding oferă o soluție simplă: finanțarea externă sub formă serviciilor de închiriere Grenke Renting.

Contactează acum Koding Technology pentru o soluție de finanțare specifică produselor IT.

Logo Grenke

Finanțare echipamente IT prin GRENKE RENTING

Dacă vrei să revigorezi infrastructura IT a companiei, să o dezvolți către noi direcții în tehnologia informației, dar nu dispui de fondurile necesare acestui efort acum…

…sau dacă ești un antrepenor modern care apreciază modelul de închiriere pentru echipamente IT, inclusiv similitudinea cu alte sevicii similare, de exemplu leasingul auto, contactează Koding Technology pentru o întâlnire cu un consultant specializat în finanțare IT.

Toate companiile au nevoie de IT, pentru că este deja o resursă de bază. Aproape toate deciziile de business și chiar întregile fluxuri operaționale au nevoie de interacțiune cu IT-ul.

Aproape orice antrepenor dorește tot ce este mai nou și mai bun pentru angajații lui, dar din păcate nu își permite costurile investiției, într-o perioadă în care avântul economic este mai temperat, iar deciziile cu impact financiar se fac după calcule atente.

Finanțarea externă sub formă serviciilor de închiriere Grenke Renting aduce rezultate rapide cu costuri inițiale minimale, DAE mai avantajos decât la un credit bancar, dar și cu certitudinea alegerii un produs financiar gândit special pentru achiziția de echipamente IT.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE FINANȚARE PENTRU ECHIPAMENTE IT LA PREȚURI ACCESIBILE