Te-ai întrebat vreodată care este device-ul pe care l-ai schimbat în ultimii 15 ani, la intervale destul de regulate? Îţi spunem noi – telefonul mobil. Mobilitatea ne-a modificat radical modul în care comunicăm, ducându-ne într-o zona care părea SF cu 20 de ani în urmă. Iar noi chiar ne-am uitat la Star Trek!

Atunci când alegi un telefon mobil vrei că acesta să te ajute, să spună despre tine cine eşti şi să se adapteze perfect modului tău de viaţă. Koding îţi poate aduce puterea device-urilor mobile şi, în plus, poate să dezvolte soluţii software şi de securitate pentru toate aceste produse.

Contactează-ne.

3

Telefoane mobile pentru business

Asigură mobilitatea echipei tale prin intermediul telefoanelor mobile perfect integrate în activitățile de business ale companiei. Oferim telefoane smartphone cu software de productivitate și conectivitate, utilizabile în condiții de securitate la nivel enterprise.

Tablete și dispozitive inteligente

Oricare ar fi nevoile tale de business, îți oferim dispozitive smart optimizate și configurate pentru a fi integrate imediat în procesele companiei. Echipa ta poate fi mobilă și poate accesa în siguranță resursele companiei, iar proiectele se pot desfășura oricând, indiferent de localizare.

tablete si dispozitive inteligente

Fie că ai nevoie de un ecran mare pentru că trebuie să vezi ataşamentele în pdf ale emailurilor, fie că ai nevoie de o camera performantă cu care să faci poze bune de pus în rama Instagram-ului sau în albumul familiei, recomandările Koding sunt perfect adaptate profilului tău, indiferent că vorbim despre telefon mobil, phablet, tabletă, e-book reader, smart-watch, fitness band, ochelari de VR sau orice alt gadget wearable.
Din punct de vedere business, aceste echipamente pot fi integrate în activitățile companiei prin politici BYOD (Bring Your Own Device) sau prin achiziţii directe ale companiei, fiind capabile să susţină activitatea în mediul profesional (de exemplu, pot funcţiona că suport de luare de notiţe la o întâlnire, pot livra o prezentare sau pot iniţia şi conduce o audio/video conferinţă).

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE MOBILITATE, TABLETE ȘI TELEFOANE MOBILE LA PREȚURI ACCESIBILE