Când echipa ta are nevoie de putere de calcul și în anumite cazuri mobilitate, trebuie faci o alegere înțeleaptă. Pentru stațiile desktop ai nevoie de un consultant care te ajute cum iei cea mai bună decizie în funcție de buget și utilizare. Spre exemplu, știai pentru folosirea aplicației Autodesk Autocad nu îți trebuie procesor i7?

Această aplicație face parte din gama de aplicații de proiectare de bază, însă și în ziua de azi este single threaded, adică nu rulează decât pe un singur fir de execuție din procesor. Iar ca Autocad există multe alte aplicații specializate în piață. Așadarîntreabă consultant-ul Koding și este posibil vina cu multe sfaturi utile sau chiar îți salveze o avere. Contactează-ne.   

3

Recomandările noastre

Avem experiențe pozitive și mai multe povești de succes cu stațiile desktop Dell Precision sau HP Z Workstation. De fiecare dată însă recomandarea finală se bazează pe o analiză atentă a nevoilor fiecărui client.

 NOU: Stații de lucru mobile

În mod tradițional, conceptul de stație de lucru implică PC-uri de birou, dar puterea de procesare, memoria și stocarea, alături de monitoare exceptionale sunt acum disponibile și pe laptopuri profesionale.

Avem o gamă recomandată variată de stații de lucru, Lenovo alăturându-se formației cu ale sale laptop-uri profesionale:

Să nu uităm utilizatorii de laptop-uri din medii “neprielnice”, spre exemplu Oil and Gas, Power, Construcții, Industrie grea etc. Putem să te ajutăm cu o soluție „rugged” sau „semi-rugged”, certificată IP6x sau MIL-STD-8xx.

Ne adresăm și segmentului special al utilizatorilor de echipamente profesionale, cu utilizare mai complexă și specifică unui segment extrem de rastrăns, spre exemplu editare grafică, editare foto și video, randare pentru filme de animație, postprocesare, sonorizare și multe altele. Da, avem ceva specific și pentru voi.

Statie de lucru mobila Lenovo P50

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ SOLUȚII PROFESIONALE DE LIVRARE ȘI IMPLEMENTARE SERVERE LA PREȚURI ACCESIBILE