Lenovo

ThinkPad T460s

Închiriere prin finanțare logo grenke

Bogat în funcționalități și extrem de ușor, acest Ultrabook™ aduce putere de procesare, durabilitate la specificații militare, abilități audio și video uimitoare, administrare simplă și autonomie pe toată durata zilei. Omul de afaceri bine conectat vrea să se miște ușor, iar T460s face acest lucru posibil.

42,99 €/lună*

*preț valabil pentru inchirierea echipamentului prin Grenke Renting pentru o perioadă de 3 ani.

COMANDĂ ACUM UN THINKPAD T460s

ThinkPad T460s
ThinkPad T460s

Mai ușor și mai subțire

La doar 17mm grosime. acest laptop este ultraportabil. Încape ușor în rucsac, servietă sau mapă, fiind perfect pentru productivitatea în mișcare. Iar cu cele până la 10 ore de autonomie a bateriei, poți fi pe drum toată ziuă fără să ai nevoie de o priză.

Securitate și durabilitate de clasă Business

Testat la specificații militare de durabilitate și soliditate, T460s este pregătit pentru orice. Prevăzut cu cititor de amprentă, acest laptop îți transformă degetul în propria parolă unică. Caracteristicile Intel® de securitate măresc protecția datelor, iar cipul Trusted Platform Module (TPM) criptează informațiile tale esențiale.

Sunet imersiv

Difuzoarele stereo Dolby® Home Theater® oferă o claritate audio îmbunătățită și maximizează volumul audio fără nicio distorsiune, pentru o experiență auditivă imersivă.

ThinkPad T460s

SPECIFICAȚII TEHNICE

DISPLAY

14.0″ FullHD IPS (1920 X 1080), 250 Nit, WWAN

PROCESOR

i5

TIP PROCESOR

i5-6200U

MEMORIE

8 GB

PLACA VIDEO

Intel® HD 520

SSD/HDD

SSD 256 GB

UNITATE OPTICĂ

GARANȚIE

3 ani

SISTEM DE OPERARE

Windows 10 Pro 64bit

BATERIE

Baterie Thinkpad 3 Cell Li-Polymer (23.5 Whr Front) + Baterie Thinkpad 3 Cell Li-Polymer (26 Whr Rear)

SPECIFICAȚII

Intel 8260 ( 2X2 Ac) si Bluetooth 4.1 Non-Vpro; Tastatura Thinkpad Precision Backlit US English International cu simbol Euro; Fingerprint Reader