Lenovo

ThinkPad P50

ThinkPad P50 redefinește conceptul de putere. Procesoarele Intel® de ultimă generație, calibrarea opțională a culorilor X-Rite® PANTONE® , specificațiile militare de rezistență, vitezele extreme de conectare, memoria și stocarea fără precedent se combină într-o stație de lucru de mare putere, care îți face treaba.

disponibil și prin închiriere

la doar 79.99 €/lună*

*preț valabil pentru inchirierea echipamentului prin logo grenke Renting pentru o perioadă de 3 ani.

ThinkPad P50
ThinkPad P50

Putere pentru performanță

Procesoarele Intel® 6th Gen Core™ i și Xeon™de ultimă generație cu sisteme de securitate integrate duc productivitatea, creativitatea și jocurile 3D la următorul nivel. Tehnologia Intel® vPro face administrarea de nivel enterprise mai simplă și eficientă.

Ecran incredibil

Alege un display 4K UHD/4K cu tehnologie IPS și obții culori vibrante la unghiuri de vizualizare de aproape 180 de grade. Calibrarea culorilor X-Rite® PANTONE® oferă o acuratețe sporită a imaginilor. Portul Thunderbolt™ 3 revoluționează tehnologia conectării, suportând simultan display-uri de mare rezoluție și dispozitive de mare performanță printr-o conexiune unică și compactă.

Funcționalități suplimentare impresionante

ThinkPad P50 este prevăzut cu legendara tastatură ThinkPad, la dimensiune maximă, rezistentă la lichide și îmbunătățită cu un nou Touchpad. Pentru performanță și stabilitate software, Lenovo asigură că peste 100 de aplicații sunt certificate ISV. Mobilitatea este asigurată de conectivitatea WWAN pentru rețele 3G sau 4G.

Claritate Audio de la Dolby®

Dolby® Home Theater® maximizează volumul difuzoarelor stereo fără distorsiuni, pentru un sunet clar, spațial.

ThinkPad P50

SPECIFICAȚII TEHNICE

DISPLAY

15.6″ FullHD (1920 X 1080), IPS, 250 Nit, WWAN

PROCESOR

Xeon E3

TIP PROCESOR

Xeon E3-1505M v5

MEMORIE

2×8 GB

PLACA VIDEO

Nvidia Quadro M2000M 4GB

SSD/HDD

SSD 512 GB

UNITATE OPTICĂ

GARANȚIE

3 ani

SISTEM DE OPERARE

Windows 10 Pro 64bit

BATERIE

Baterie Thinkpad 6 Cell Li-Polymer ( 90 Whr )

SPECIFICAȚII

Intel 8260 (2X2 Ac) și Bluetooth 4.1 Vpro; Tastatura Thinkpad Precision Backlit US English International cu simbol Euro; Touchpad Thinkpad 3+3, Fingerprint Reader, Color Sensor, Card Reader