Lenovo

ThinkPad P40 Yoga

Închiriere prin finanțare logo grenke

Închiriază acum prima stație de lucru mobilă și multi-modală din lume, cu celebra articulație Yoga de 360 de grade. Este construită pentru durabilitate, din fibră de carbon și aliaje de magneziu.

Artiștii digitali, inginerii sau arhitecții vor fi încântați de tehnologia Wacom® Active ES™ pentru desene și schițe.

59.99 €/lună*

*preț valabil pentru inchirierea echipamentului prin Grenke Renting pentru o perioadă de 3 ani.

COMANDĂ ACUM UN THINKPAD P40 YOGA

ThinkPad P40 Yoga
ThinkPad P40 Yoga

Creativitate nelimitată

ThinkPad Yoga P40 răspunde la toate nevoile de lucru ale creativilor. Schițează, animează și chiar sculptează în 3D. Perfectă pentru modificarea și editarea imaginilor sau pentru animații și filme. Echipată cu ThinkPad Pen Pro și  thnologie de desenare Wacom® Active ES™, pentru acuratețea și precizia pensulelor și creioanelor clasice.

Flexibilă și durabilă

Șasiul multi-modal al ThinkPad P40 Yoga te ajută să lucrezi în patru moduri diferite.O poți folosi ca pe o foaie pentru schițe în modul tabletă, apoi scrii emailuri și documente în modul laptop. ThinkPad P40 Yoga este testată la specificații militare de soliditate și are un display rezistent la zgârieturi și frecare.

Vizualuri superbe și certificare ISV

Cu ajutorul unei plăci grafice NVIDIA® Quadro® M500M GPU cu 2 GB VRAM, ThinkPad P40 Yoga este certificată pentru o gamă completă de aplicații profesionale, fără niciun compromis. Crează desene și imagii în culori vibrante și bogate. Schițează curbe fluide și naturale, fără niciun blocaj.

ThinkPad P40 Yoga

SPECIFICAȚII TEHNICE

DISPLAY

14.0″ FullHD, LED, IPS (1920 X 1080), Touchscreen, WWAN

PROCESOR

i7

TIP PROCESOR

i7-6500U

MEMORIE

8 GB

PLACA VIDEO

Nvidia Quadro M500M 2GB

SSD/HDD

SSD 256 GB

UNITATE OPTICĂ

GARANȚIE

3 ani

SISTEM DE OPERARE

Windows 7 Pro & Windows 10 Pro 64bit

BATERIE

Baterie Thinkpad 3 Celule Li-Polymer ( 53 Whr )

SPECIFICAȚII

Intel 8260 (2X2 Ac) și Bluetooth 4.1 Non-Vpro; Broadband 4G LTE-A; Tastatura Thinkpad Precision Backlit US English cu simbol Euro; Mousepad Mylar 3+2