Lenovo

ThinkPad E560

Închiriere prin finanțare logo grenke

A 15.6” business laptop that balances function, design, and value, the ThinkPad E560 is your best bet. Thin and light, the E560 boasts a brilliant display, all-day battery life, and robust manageability and security features.

27.99 €/lună*

*preț valabil pentru inchirierea echipamentului prin Grenke Renting pentru o perioadă de 3 ani.

COMANDĂ ACUM UN THINKPAD X1 CARBON

e560-hero
968d6dbb-3837-413b-b8ad-e669f0cb58c8_1-7c10a227b5b90522de7277b886e92325

Windows 10

Windows 10 este cea mai bună combinație dintre sistemul de operare Windows pe care îl cunoașteți deja și multe îmbunătățiri pe care le veți aprecia. Tehnologii precum InstantGo* vă permit să accesați sistemul și să reluați lucrul fără întârzieri, totul merge rapid și ușor, iar dispozitivele Windows 10 sunt dotate acum cu tehnologia Battery Saver pentru a conserva automat energia, astfel încât să puteți să lucrați mai mult timp și să vă distrați mai bine. Pentru încredere absolută, Windows 10 vă ajută să rămâneți la zi și are mai multe caracteristici de securitate incorporate ca oricând, pentru a vă proteja de software-ul dăunător.

Tehnologie Lenovo OneLink

Profitați mai mult de cablul de alimentare! Tehnologia OneLink reprezintă o interfață unică ce face mai simplă conectivitatea printr-un cablu de alimentare unic la dock-ul ThinkPad OneLink. Suportul OneLink oferă conexiune video dedicată, porturi USB 3.0, Gigabit Ethernet și audio, totul în timp ce vă încărcați laptopul.

Autonomie mare a bateriei

Lucrați aproape o zi întreagă, până la 9 ore, fără a fi dependent de o priză. O zi de lucru completă alimentată cu o singură încărcare.

O tastatură premiată, cu touchpad reproiectat

Tastatura ergonomică legendară ThinkPad, de dimensiuni normale și rezistentă la vărsarea accidentală de lichide este renumită pentru gama completă de taste, pentru senzația de tastare excelentă și pentru dispozitivul de indicare TrackPoint®. În plus, este optimizată pentru Windows, cu butoane multimedia convenabile, indicatori de stare LED, capacitate de blocare a tastelor funcționale și acces imediat la vizualizarea aplicațiilor. În plus, touchpad-ul de ultimă generație este mai mare, mai ergonomic și mai rezistent, incluzând acum trei butoane pentru aplicații profesionale destinate stațiilor de lucru care necesită funcționalitate sporită. Iar iluminarea îmbunătățită simplifică lucrul în condiții de luminozitate scăzută.

lenovo-laptop-thinkpad-e560-keyboard
lenovo-laptop-thinkpad-e560-side-ports-11

Placă video performantă

Găsiți-vă propriul echilibru între cost și puterea de procesare grafică. Alegeți între placa video Intel HD integrată și cea discretă de la AMD. Placa video discretă vă va ajuta atunci când trebuie să fiți creativ în editarea de conținut video și fotografii.

Tehnologie 3D Camera interactivă opțională

Cu tehnologia Intel® RealSense™, puteți interacționa cu PC-ul (și cu colegii) în moduri mai inventive și mai utile. Scanați, creați prototipuri și partajați obiecte în 3D; participați la conferințe online captivante; îmbunătățiți securitatea cu recunoașterea facială și criptarea de nivel militar și interacționați cu camera și aplicațiile prin gesturi intuitive.

Mai multă siguranță

Puteți sta liniștit, știind că datele și componentele dvs. hardware sunt protejate, grație unor caracteristici precum blocarea Kensington® și cititorul de amprente opțional.

lenovo-laptop-thinkpad-e560-monitor

SPECIFICAȚII TEHNICE

DISPLAY

15.6″ FullHD, IPS, Anti-Glare

PROCESOR

i5

TIP PROCESOR

i5-6200U

MEMORIE

8 GB

PLACA VIDEO

Intel® HD 520

SSD/HDD

SSD 256 GB

UNITATE OPTICĂ

DVD Writer

GARANȚIE

1 an

SISTEM DE OPERARE

DOS

BATERIE

Baterie 6 Cell Li-Ion 48 Wh

SPECIFICAȚII

Intel Dual Band Wireless-AC(2×2) 8260 si Bluetooth 4.1, Webcam 720p cu microfon, tastatura US-English internationala, simbol Euro, Fingerprint Reader