Lenovo

ThinkPad E31-80

Laptopurile subțiri și ușoare costă de obicei destul de mult, însă modelul convenabil E31 are doar 25,5 mm grosime și cântărește doar 1,59 kg. Este ideal pentru persoanele care au nevoie de comoditatea unui notebook, cu caracteristici de productivitate și divertisment incorporate.

disponibil și prin închiriere

la doar 26.99 €/lună*

*preț valabil pentru inchirierea echipamentului prin logo grenke Renting pentru o perioadă de 3 ani.

lenovo-laptop-e31-main
lenovo-laptop-e31-back-side-8

Procesor de până la Intel® Core™ de a 6-a generație

Performanță premium, posibilități multiple. Cu imagini și performanțe uimitoare, procesorul opțional Intel® Core™ de a 6-a generație oferă o putere de procesare care duce tehnica de calcul la un nou nivel, astfel încât să lucrați mai ușor și să vă distrați mai mult. Bucurați-vă de o autonomie extraordinară care vă asigură productivitate când sunteți la drum, pentru ca dumneavoastră să nu vă gândiți că trebuie să îl reîncărcați. Asta înseamnă procesare serioasă!

Windows 10

Puteți face mai multe cu noul Windows. Aveți parte de mai mult divertisment, mai multe jocuri, mai multe moduri de a lucra, de a căuta, de a naviga și de a vă conecta cu persoanele importante.

Ecran de până la Full HD, de 13″

Cu ecranul său antireflex opțional Full HD (1920 x 1080), notebook-ul Lenovo E31 nu face compromisuri în ceea ce privește rezoluția ecranului. Oferind text clar, prezentări uimitoare, filme captivante și jocuri realiste, dispozitivul E31 are o balama de 180 de grade pentru a simplifica vizionarea în comun a ecranului.

Tastatură AccuType

Cu un aspect modern, renumita tastatură AccuType este dotată cu taste ergonomice stil insulă, care permit o experiență de tastare mai fluidă, spațioasă, confortabilă și precisă decât în cazul tastaturilor ce au un design standard.

lenovo-laptop-e31-keyboard
lenovo-laptop-e31-cover-1

Siguranță și securitate

Păstrați-vă datele de business în siguranță pe modelul E31, folosind cititorul de amprente opțional, care blochează laptopul și permite accesul doar persoanelor autorizate.

Porturi și huburi

E31 vă permite să vă conectați rapid și ușor la alte dispozitive. Posibilitățile sale de conectare includ VGA, HDMI, USB 3.0 și un cititor de carduri 4 în 1.

Cameră web HD

Grație camerei web HD de 720p și microfonului, plus difuzoarelor stereo Dolby®, modelul E31 este grozav pentru conferințe cu colegii sau discuții pe chat online cu familia și prietenii.

lenovo-laptop-e31-front-detail-6

SPECIFICAȚII TEHNICE

DISPLAY

13.3″ FullHD, IPS, AntiGlare

PROCESOR

i5

TIP PROCESOR

i5-6200U

MEMORIE

4 GB

PLACA VIDEO

Intel® HD 520

SSD/HDD

SSD 256 GB

UNITATE OPTICĂ

GARANȚIE

2 ani

SISTEM DE OPERARE

Windows 10 Pro 64bit

BATERIE

Baterie 2 Cell 35 Wh

SPECIFICAȚII

Non-Intel 1×1 Ac si Bluetooth 4.0, Fingerprint Reader, Webcam 720p cu microfon, tastatura English-UK