Lenovo

ThinkPad X1 Carbon

Închiriere prin finanțare logo grenke

Ultrasubțire. Ultraușor. Ultrarezistent. Pentru un Ultrabook™ obișnuit aceste atribute ar putea suna ca o contradicție. Dar noul X1 Carbon este mult peste medie. Are un șasiu întărit cu fibră de carbon și a rezistat testelor de durabilitate în medii extreme. În plus, are o autoonomie de o zi, stocare mărită și opțiuni de conectare inovatoare, inclusiv docking wireless.

72.99 €/lună*

*preț valabil pentru inchirierea echipamentului prin Grenke Renting pentru o perioadă de 3 ani.

COMANDĂ ACUM UN THINKPAD X1 CARBON

lenovo-x1-carbon-hero
ThinkPad X1 Carbon generatia 4

Ușor și subțire fără compromis…

La numai 1.18 kg, noul X1 Carbon este cel mai ușor Ultrabook™ business de 14 inci de pe planetă. Și la doar 16.5 mm grosime, este extrem de portabil.

…și testat pentru specificații militare de rezistență

Construit din fibră de carbon folosită în tehnologia aero-spațială, noul X1 Carbon este cel mai rezistent ThinkPad produs vreodată. A rezistat la peste 10 teste militare, în condiții extreme de praf, vibrații, căldură, frig, altitudine, umiditate, radiații solare și mucegai. Aceste teste nu sunt o garanție a performanței în aceste condiții de mediu. Dar cu siguranță te poți baza pe ThinkPad în orice situație.

Conectează-te de oriude, oricând

Cu 4G LTE-A ai la îndemnână cea mai rapidă și avansată tehnologie mobilă de bandă largă. Și îți poți mări productivitatea cu un Dock WiGig opțional, care te conectează fără fir la display-uri duble, dispozitive audio și altele.

Dar rămâi indepenedent

Cu X1 Carbon ești conectat dar departe de prize toată ziua, datorită bateriei cu autonomie de până la 10 ore*.
* Bazat pe testarea a trei configurații diferite cu MobileMark 2014. Autonomia poate varia în funcție de setări, modul de utilizare și alți factori.

ThinkPad X1 Carbon generatia 4
ThinkPad X1 Carbon generatia 4

Performanță puternică

Noul X1 Carbon folosește sistemul de operare Windows 10 Pro și procesoare Intel® i7-6600U din a șasea generație cu vPro, ceea ce simplifică administrarea și mărește nivelul de securitate. Și desigur, X1 Carbon este certificat Skype for Business, are difuzoare integrate cu sistem audio Dolby® și o cameră web HD, pentru conferințe video de mare calitate.

Display uimitor

Ecranul 2K (2560 x 1440) cu suprafață anti-reflexie (anti-glare) afișează un text mai clar, cu imagini mai strălucitoare și culori mai reale. Iar tehnologia IPS permite vizualizarea de la unghiuri de aproape 180 de grade.

Extra Securitate

Pentru că informațiile tale sunt esențiale, am îmbunătățit nivelul de securitate. X1 Carbon include cititorul de amprentă Touch Sensor Fingerprint Reader, care este mai peerformant decât cititoarele clasice. În plus, acest Ultrabook® are cipul Trusted Platform Module (TPM), pentru securizarea accesului.

ThinkPad X1 Carbon generatia 4

SPECIFICAȚII TEHNICE

DISPLAY

14.0″ WQHD(2560X1440),IPS,WWAN,WLAN

PROCESOR

i7

TIP PROCESOR

i7-6600U

MEMORIE

16 GB

PLACA VIDEO

Intel® HD 520

SSD/HDD

SSD 512 GB

UNITATE OPTICĂ

GARANȚIE

3 ani

SISTEM DE OPERARE

Windows 7 Pro & Windows 10 Pro 64bit

BATERIE

Baterie Li-Polymer 52Wh

SPECIFICAȚII

Intel 8260 (2X2 Ac) si Bluetooth 4.1 Vpro; Retea Mobila 4G Lte-A ( Sierra Wireless Em7455); Tastatura Thinkpad Precision Backlit US English International cu simbol Euro; Fingerprint Reader