Folosirea unor echipamente IT performante  este esențială pentru orice business modern. Este important însă ca și raportul preț-performanță al acestor echipamente să fie optim, pentru ca investiția în infrastructură ÎT să nu dezechilibreze bugetul afacerii.

 

Koding Technology oferă echipamente IT atent selecționate  astfel încât acestea să corespundă cu cerințele actuale și viitoare ale proceselor de business ale fiecărui client. Și pentru ca lucrurile să fie și mai simple pentru clienții noștri, livrăm aceste echipamente direct către fiecare client, odată cu serviciile conexte de configurare, instalare și mentenanță.

 

Laptopuri

Laptopuri performante , construite pentru mobilitate și performanță. Dispunem de oferte personalizate de preț și de echipare, în funcție de situațiile concrete de utilizare și de nevoile de business.

Calculatoare și stații de lucru fiabile și de mare putere, pentru sarcini de lucru intensive.

Smartphone-uri și tablete optimizate pentru mobilitatea deplină a echipei tale.

Infrastructură de servere și stocare optimizată pentru funcționarea fluentă a celor mai complexe procese de busines. Echipamente și infrasrtuctură pentru backup, astfel încât toate informațiile importante sunt păstrate oricât este necesar.

Stocare si backup
Retele IT

Infrastructura de rețea este coloana vertebrală a comunicării de business în fiecare organizație. Oferim echipamente de rețelistică puternice, rapide, sigure și verificate.

Soluții de tip Internet of Things, configurate de la nivelul senzorilor până la colectarea și procesarea datelor, folosind infrastructuri avansate de monitorizare și analiză găzduite local sau în cloud.

Internet of Things
Monitoare. Proiectoare. Display-uri profesionale

Soluții de afișaj profesionale, de la monitoare business de înaltă calitate până la proiectoare de business sau home-cinema și display-uri profesionale.

Soluții complete de de tipărire atât pentru companii mici și mijlocii cât și pentru utilizări de tip enterprise, de la imprimante de birou de mici dimensiuni până la multifuncționale complexe și performante.

Printing
Finantare echipamente IT

Oferim finanțare pentru echipamente IT prin partenerul nostru Grenke. astfel, tehnologia devine accesibilă prin soluții de cumpărare în rate sau închiriere  de produse IT.

Pentru a fi siguri că livrează cele mai bune echipamente IT, Koding Technology a încheiat parteneriate cu unii din cei mai mari producători globali. Ne asigurăm astfel că putem acoperi cele mai pretențioase cerințe în materie de infrastructură IT. Mai mult, aceste parteneriate, verificate și consolidate în timp, ne permit să aducem în permanență cele mai noi versiuni ale echipamentelor IT de care au nevoie clienții noștri.

Parteneriatele cu marii vendori sunt dublate de legături strânse cu cel mai mare distribuitor de tehnologie IT din România, ceea ce ne permite să avem mereu la dispoziție o soluție pentru orice fel de nevoie tehnologică. O soluție IT performantă și completă este de neconceput fără caculatoarele, laptopurile, serverele și întreaga gamă de echipamente IT auxiliare.

Este de asemenea esențial pentru noi să știm că fiecare client utilizează dispozitive verificate, personalizate, configurate atent astfel încât  fiecare membru al echipei dumneavoastră poate lucra la potențialul său maxim, în condiții de mobilitate totală și conectivitate fără compromisuri.

Mai mult însă, o soluție IT completă necesită echipamente IT compatibile, interconectabile și cu un grad înalt de adaptabilitate. Koding Technology livrează aceste echipamente în funcție de nevoile actuale și viitoare ale fiecărui business, ținând cont de planurile viitoare de dezvoltare și de următorul ciclu de reînnoire a tehnologiilor.

Ești în căutarea unei companii care oferă soluții IT personalizate?

KODING TECHNOLOGY OFERĂ ECHIPAMENTE IT PERFORMANTE LA PREȚURI ACCESIBILE